HUQUQNI TARTIBGA SOLISHDA “ HUQUQNI QO’LLASH” MASALASI - Yuldasheva Oʻgʻiloy Sharifjon qizi, Fargʻona viloyati Oltiariq tumani 2 son kasb hunar maktabi huquq fani oʻqituvchisi (SCIENCE AND INNOVATION IDEAS IN MODERN EDUCATION, 2024)
Annotasiya: Maqolada huquqni tartibga solishning turlari va ular orasida huquqni qo'llash tushunchasi nima ekanligi xaqida so'z boradi. Bundan tashqari huquqni qo'llash masalasining normativlari ham tushuntiriladi.