TRAKTORLARNI QISHLOQ HO’JALIGIDA ISHLATISHDA UNUMDORLIKNI HISOBGA OLISH - Toshpoʻlatov Elyorbek Murodil oʻgʻli Fargʻona viloyati Oltiariq tumani 2 son kasb hunar maktabi traktor va qishloq xoʻjalik agregatlari fani oʻqituvchisi (SCIENCE AND INNOVATION IDEAS IN MODERN EDUCATION, 2024)
Maqolada qishloq xo'jaligida traktorlardan foydalanishda ularni xususiyatida kelib chiqib ishlatish, yer xosildorligini oshirishda traktorlardan foydalanishning ahamiyati va tuproqni texnogen ta'sirdan zichlanishini oldini olish masalalariga qisqacha to'xtalinadi.