ЎЗБЕКИСТОН ҚОНУНЧИЛИГИДА СВЕТАФОР ВА ТАРТИБГА СОЛУВЧИНИНГ ИШОРАЛАРИ - Тўлқинжонов Сарварбек Ўктамжон ўғли Фарғона вилояти Олти ариқ тумани 2-сон касб-ҳунар мактаби Йўл харакати қоидалари фани ўқитувчиси (SCIENCE AND INNOVATION IDEAS IN MODERN EDUCATION, 2024)
Мақолада Йўл харакати қоидаларини ўргатишда светафор ва тартибга солувчиларнинг ахамиятидан келиб чиқиб мулохазалар келтирилган. Калит сўзлар: Светафор, чироқ, яшил, қизил, сариқ, тартиб