0’ZBEKISTONDA FUTBOLNING RIVOJLANISHI - Mambetiyarov Nauriz Saparbaevich (SCIENCE AND INNOVATION IDEAS IN MODERN EDUCATION, 2023)
O’zbekistonda zamonaviy futbol o’tgan asming boshlarida paydo bo’ldi va tezda mashhur o’yinga aylandi. Ushbu maqolada 0’zbekistonda futbolning sport turi sifatida rivojlanishi haqida so`z yuritilgan.