СИНОНИМ ВА АНТОНИМ ФРАЗЕОЛОГИК БИРЛИКЛАРНИНГ ЎЗИГА ХОС СЕМАНТИК ВА ФУНКЦИОНАЛ ХУСУСИЯТЛАРИ - Азамжонова Сарвиноз Шухратовна Ўзбекистон давлат жаҳон тиллари университетининг 2-курс талабаси (SCIENCE AND INNOVATION IDEAS IN MODERN EDUCATION, 2024)
Мақолада тилшуносликнинг фразеологик қатлами доирасида олиб борилган тадқиқотларнинг аҳамияти, тилшуносликнинг грамматика, лексикология, фразеология ва синтактика борасидаги назарий йўналишлари ва тилшуносларнинг назарий ва методологик қарашлари ёритилган.