KIMYO FANINI O’QITISHDA REPRODUKTIV USUL - Mamajonova Sitora Uygʻunjon qizi, Fargʻona viloyati Oltiariq tumani 2 son kasb hunar maktabi kimyo fani oʻqituvchisi (SCIENCE AND INNOVATION IDEAS IN MODERN EDUCATION, 2024)
Maqolada kimyo fanini o’qitio’da yangi pedagogik metodlardan foydalanish, reproduktiv usullarni ishlatish mug’imligi va labaratoriya mashg’ulotlari fanni chuqur o’rganishga yordam berishi masalalariga to’xtab o’tiladi. Kalit so’zlar: Kimyo, fan, muammo, baholash, reprodktiv