YO’L HARAKATI QOIDALARIDA TRANSPORT TUSHUNCHASI - Toʻlqinjonov Sarvarjon Oʻktamjon oʻgʻli, Fargʻona viloyati Oltiariq tumani 2 son kasb hunar maktabi yoʻl harakati qoidalari fani oʻqituvchisi (SCIENCE AND INNOVATION IDEAS IN MODERN EDUCATION, 2024)
Maqolada transport tushunchasi, terminning ma’nosi, transport tizimini shakllanishi, suv, xavo va quruqlikdagi transport vositalarining yo’l xarakatidagi ahamiyatiga qisqacha to’xtalinadi.