ЖАМИЯТДА ҲУҚУҚИЙ ОНГ ВА ҲУҚУҚИЙ МАДАНИЯТНИ ШАКЛЛАНТИРИШ МАСАЛАСИ - Юлдашева Ўғилой Шариповна Фарғона вилояти Олти ариқ тумани 2-сон касб-ҳунар мактаби ҳуқуқ фани ўқитувчиси (SCIENCE AND INNOVATION IDEAS IN MODERN EDUCATION, 2024)
Мақолада жамиятда ҳуқуқий онг ва ҳуқуқий маданиятни шакллантиришда халқимиз тарихи, дини, миллий қадриятларини ёш авлод онгида шакллантириш орқали ватанпарварлик ҳиссини кучайтириш каби долзарб масала қисқача ёритилган. Калит сўзлар: Ҳуқуқ, маданият, шакллантириш, ёш авлод