АМАЛИЙ КАСБИЙ ТАЪЛИМ – КАСБ-ҲУНАР МАКТАБЛАРИДАГИ УМУМИЙ ПЕДАГОГИК ЖАРАЁНЛАРНИНГ ЎЗИГА ХОСЛИГИ - Хамролиев Абдухалим Умаралиевич, Фарғона вилояти Олти ариқ тумани 2-сон касб-ҳунар мактаби Пайвадлаш ишлари бўйича ишлаб чиқариш таълим устаси (SCIENCE AND INNOVATION IDEAS IN MODERN EDUCATION, 2024)
Мақолада касб ҳунар мактабларида умумий педагогик махорат, тажриба таҳлил ва методлар ҳақида умумий фикрлар келтирилган. Калит сўзлар: Таълим, педагог, метод, ҳунар, ўқувчи.