ЁШЛАРДА ВАТАНПАРВАРЛИК ТУЙҒУСИНИ РИВОЖЛАНТИРИШДА ТАРИХИЙ МЕРОСНИНГ ЎРНИ - Умарова Нигорам Махамадовна, Фарғона вилояти Олти ариқ тумани 2-сон касб-ҳунар мактаби Тарих фани ўқитувчиси (SCIENCE AND INNOVATION IDEAS IN MODERN EDUCATION, 2024)
Мақолада ёшларда ватанпарварлик туйғусини ривожлантиришда тарих фани, тарихий меросни ўрни ёритиб берилган. Калит сўзлар: Ёшлар, тарих, мерос, онг, қалб, тарбия