ILM-FAN RIVOJI - TARAQQIYOT NEGIZI - Seilbekova R.B. - doktorant Ajiniyoz nomidagi Nukus davlat pedagogika instituti (SCIENCE AND INNOVATION IDEAS IN MODERN EDUCATION, 2024)
Bu maqolada mustaqillik yillaridagi O’zbekiston Respublikasi shu qatori Qoraqalpog’istonda ilm-fan rivoji, ilmiy potentsialning o’sishi va shu sohadagi amalga oshirilgan islohotlar haqida so’z etiladi. Tayanch so’zlar: ilm-fan, rag’batlantirish, Fanlar Akademiyasi, ilmiy tashkilot