ALISHER NAVOIYNING “HAYRAT UL-ABROR” VA “LISON UT-TAYR” DOSTONLARIDAGI HIKOYATLAR TAHLILI - Jumanazarova Saida Rustambek qizi Chirchiq davlat pedagogika universiteti O`zbek tili va adabiyoti yo`nalishi 3-bosqich talabasi (SCIENCE AND INNOVATION IDEAS IN MODERN EDUCATION, 2024)
doston, hikoyat, didaktika, komil inson, doston, tasavvuf. Annotatsiya: Ushbu maqolada Alisher Navoiyning “Hayrat ul-abror” va “Lison ut-tayr” dostonlaridagi hikoyatlarda tasvirlangan didaktik va tasavvufiy qarashlari tahlil etilgan.